// Laboratuvar

    Dost Fındık gıda analiz laboratuvarı 2007 senesinde faaliyete geçmiştir. Deneyimli ve profesyonel çalışma ekibi ulusal ve uluslararası ISO, EN standartlarını ve deney metotlarını uygulayarak, üretim sürecini yasal yükümlülüklere ve müşteri taleplerine uygun olarak gerçekleştirmektedir.


    Laboratuvar analiz sonuçlarımızın doğruluğunun ve güvenilirliğinin takibi açısında akredite dış laboratuarlarla her yıl ortak çalışmalar yürütülmüş ve başarılı neticeler alınmıştır. 2010 senesi itibari ile Laboratuarımız FAPAS ve FEPAS yeterlilik testlerine katılarak firmamızı uluslar arası kalite kontrol programlarında temsil etmiştir ve önümüzdeki senelerde de edecektir.

Fiziksel Analiz

Kimyasal Analiz

Mikrobiyolojik Analiz

Aflatoksin Testi

Hammadde Kontrolü

Depolama Kontrolü

Proses Süreci ve Son Ürün Kontrolü